Festivalen rykker til nye omgivelser..

Tølløse Festival 2018 i nye omgivelser

Festivalen flytter til sportspladsen. Arrangørerne lover et brag af en fest. Som altid er der brug for frivillige.

Tølløse festivalen vender som lovet tilbage her i 2018. Arbejdet med festivalen har allerede været i gang i nogle måneder Datoen for årets festival er for nyligt blevet offentliggjort på Facebook og på hjemmesiden, og her skal I selvfølgelig heller ikke snydes. Det bliver lørdag den 18.08.18. Vi glæder os til at byde jer alle velkomne til et brag af en fest.

Nye omgivelser

Festivalen har haft en lang tradition for at blive afholdt i parken bag Tølløse slot, men oprindeligt tog festivalen sin begyndelse på sportspladsen ved hallen. Og der rykker festivalen hen igen i 2018.

Det har desværre ikke været muligt at leje slotsparken i midten eller i slutningen af august og derfor er løsningen blevet at flytte festivalen tilbage til det oprindelige udgangspunkt. Vi er selv meget glade for løsningen og initiativet er blevet mødt af stor opbakning fra Holbæk kommune og andre interessenter omkring sportspladsen. Det giver den nødvendige arbejdsro. Og hvad der måske kommer til at mangle af æstetisk charme fra de gamle træer og slotsparken, vil til fulde blive opvejet af den smukke tanke omkring et fælles mål, masser af plads til musik og spas og ikke mindst de frivillige kræfter, som vil bære Tølløse Festivalen i mange år fremover. Derfor mener vi stadig at kunne kalde os Sjællands smukkeste festival – nu på Sportspladsen.

Logistik, mad, drikke og økonomi

Festivalen er fortsat forankret i fællesskab Tølløse, et samarbejde som fungerer rigtig godt. Begge parter arbejder for det samme mål – nemlig at skabe et omfangsrigt kulturliv i Tølløse for både unge og gamle. Festivalen er forsat inddelt i fem grupper: Logistik, Musik, Mad & drikke, Kommunikation og Økonomi + en festival leder. I år har vi prøvet at strømline organisationen for at kunne arbejde mere effektivt og har oprettet en såkaldt styregruppe. Da vi alle er frivillige, og festivalen er non-profit, har dette været en nødvendighed. Derfor skal du hive fat i en af de 5 gruppeledere, hvis du ønsker at være en del af planlægningen af festivalen og dertilhørende arbejdsopgaver. Du kan finde mere information på vores hjemmeside.

Brug for frivillige

For at festivalen kan overleve har vi brug for hjælp. Vi blev mødt af en fantastisk opbakning fra frivillige sidste år, og vi håber på samme succes i år, så meld dig endelig som frivillig. Som noget nyt kan du oprette dig selv som frivillig på vores hjemmeside www.tølløsefestival.dk. Skriv også gerne til os på facebook. Facebook og hjemmesiden bliver igen i år talerør for festivalen.  Det er her, du kan finde informationer om festivalen. De frivillige, som var med sidste år, og som har lyst til at forsætte i 2018, opfordrer vi også til at oprette sig på hjemmesiden, da det vil være en stor hjælp.

Så hermed skal der lyde et kæmpestort på gensyn den 18.08.18 til Sjællands smukkeste festival på sportspladsen i Tølløse. Følg med på Facebook og på hjemmesiden for mere info. Vel mødt!

Styregruppen 2018: Øverst tv mod th: Jens Clausen, Steen Bjerregaard, Jesper Foghmar. Nederst tv mod th: Malene Bilgrav Schmidt, Rikke Rasch, Marianne Robdrup