Billetsalget til årets festival starter nu

Og så er de første kunstnere klar. Hvad med dig, er du klar til at give en hånd som frivillig?

Så kan du købe din billet til årets Tølløse Festival. Fra fredag den 6/4-2018 er der billetter til salg på billetto.dk samt i kiosken i Superbrugsen i Tølløse. Vi har set frem til denne dag længe, da det virkelig understreger, at nu er vi for alvor i gang, og om ca. 4 mdr går det løs igen. Vi opfordrer alle til at købe billet i forsalg og på den måde støtte festivalen. Det er den bedste måde at sikre festivalen fremadrettet, og vi håber, så mange som muligt vil gøre brug af denne mulighed. I år er antallet af billetter blevet hævet betragteligt. Dog er der ikke ubegrænset adgang, så hvis du vil være sikker på at komme ind, så køb din billet nu. Billetprisen bliver som sidste år 50 kroner for voksne. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind og behøver  ingen billet i år.

Køb din billet her

 

De første kunstnere er på plads

Programmet for dagen er i skrivende stund i rivende udvikling, og de første kunstnere er allerede på plads. Der bliver plads til gensyn med bl.a. Trylle-Mikkel, som var et stort hit sidste år, og The Formænd, som også trak fulde huse i 2017, har meldt deres ankomst. Der bliver også plads til flere nye optrædener med fokus på egne numre, så festivalen 2018 bliver en god blanding af nyt og ”gammelt”.

Kunstnere med tilknytning til Tølløse og omegn opfordres til at sende deres materiale til tollosefestival@gmail.com eller skrive til os på facebook. Der er deadline den 1. maj 2018.

Stadig brug for frivillige og sponsorer

Vi har stadig brug for en masse frivillige på dagen. Festivalen er ikke mulig at afholde uden frivillige, så vi opfordrer alle, der har lyst til at give en hånd med, til at tilmelde sig på vores hjemmeside www.tølløsefestival.dk. Ligesom sidste år vil der blive sørget godt for de frivillige, så udover at få den eftertragtede gule frivillig t-shirt, vil der være mad og drikke, og ikke mindst afholder vi selvfølgelig den hyggelige ”tak-for-hjælpen” sammenkomst efter festivalen.

I øjeblikket foregår der også en del aktivitet omkring at samle sponsorgaver ind til vores tombola. Alle gaver modtages, store som små og alle sponsorer bliver offentliggjort på vores hjemmeside samt på selve festivaldagen. Skriv gerne til os på facebook eller på tollosefestival@gmail.com, hvis du eller din virksomhed har lyst til at bidrage til denne aktivitet, som var et kæmpe tilløbsstykke i 2017.

Snak med os

Hvis nogen har lyst til at hilse på os, høre nærmere omkring festivalarbejdet eller tjansen som frivillig, vil vi være til stede ved rallyet ved Superbrugsen den 27/5 samt ved Skt. Hans arrangementet i Tølløse. Der vil vi også offentliggøre flere kunstnernavne til årets festival. Kom endelig forbi til en snak – Vi glæder os til at hilse på jer og ikke mindst byde jer velkommen til årets festival.