Program for Tølløse Festival snart klar

Husk at købe billet i god tid, så er du sikker på at komme ind. Du kan også melde dig som frivillig. Så er indgangen gratis.

Årets Tølløse Festival byder både på nyt og spændende og gamle kendinge.

Programmet, som snart bliver offentliggjort, bliver en blanding af flere musikgenre og artisteri, så der er noget for enhver smag. Der er blevet plads til unge up-and-coming bands og solister med egne numre, gode pop-bands med kendte numre, jazz, korsang og ikke mindst rock i både den tunge og lette ende.

Derudover bliver der masser af underholdning i form af tryllerier, ansigtsmaling, raketaffyring og meget mere, så vores yngste gæster går heller ikke forgæves.

Vi glæder os til at offentliggøre det fulde program meget snart, så følg med på festivalens hjemmeside og på facebook.

Køb billet nu!

Sidste år måtte mange gå forgæves, fordi alle billetter blev udsolgt. I år har vi sørget for, at der er plads til en del flere gæster. Alligevel er der stadig begrænset antal billetter. Så hvis du vil være helt sikker på at være en del af oplevelsen, så køb billet allerede nu i forsalg på www.billetto.dk eller i Superbrugsen i Tølløse.

Ved at købe billet nu støtter du samtidig næste års festival. Selv om frivillige kræfter kan bære festivalen et langt stykke af vejen, kommer vi ingen vegne uden økonomi.  Så støt festivalen, så vi kan sikre, at der også bliver en festival i 2019.

Hele herligheden koster kun 50 kroner for voksne.

Vil du være med til at planlægge næste års festival?

I planlægningen af årets festival har festivalens styregruppe haft det overordnede ansvar for at holde styr på alle enderne. Vi vil rigtig gerne sikre festivalens overlevelse i mange år. Derfor har vi brug for nye kræfter til at opretholde det gode initiativ og ikke mindst fastholde dynamikken omkring festivalarbejdet.

Så går du rundt med en lyst til at gøre noget for fællesskabet i din by eller for at være med til at skabe noget helt unikt på frivillig basis, så giv lyd. Skriv til os på tollosefestival@gmail.com, send os en PB på facebook eller ring til festivalleder Rikke Rasch på 6179 7996 for at høre nærmere.

Der er stadig brug for frivillige

Vi opfordrer alle, der har lyst til at bidrage til festivalen på dagen, til at tilmelde sig på festivalens hjemmeside – www.tølløsefestival.dk. Der bliver selvfølgelig sørget godt for de frivillige. Så udover at få den eftertragtede gule frivillig’ T-shirt og gratis adgang vil der være mad lavet af FOFU samt drikke tilgængelig på dagen, og sidst men bestemt ikke mindst afholder vi den hyggelige ”tak-for-hjælpen” sammenkomst efter festivalen, hvor vi alle sammen forhåbentligt kan se tilbage på en fantastisk dag.

Scenenavne

Festivalen har søsat en konkurrence omkring scenenavne til årets festival, og der er kommet mange gode bud. Dog har det vist sig sværere end som så at fastlægge navnene, da de jo helst skal holde mange år fremover. I skrivende stund voteres der stadig, men vi satser på at kunne offentliggøre navnene og ikke mindst vinderne af konkurrencen, når programmet bliver offentliggjort.

Festivalen til Skt. Hans

På trods af diverse afbrændingsforbud så stiller festivalen stadig op ved skt. Hans arrangementet i Tølløse. Kom og få en snak, hør mere om programmet eller hvis nysgerrigheden er vagt – mere om arbejdet med festivalen. Vi står klar til at svare på det hele. Der vil også være mulighed for at købe de unikke 2017 retro T-shirts og ikke mindst kan man sikre sig en billet til årets festival.

Vi er ved godt mod og glæder os helt afsindigt meget til den 18.08.18 – vi håber I gør det samme!

Styregruppen inspicerer pladsen..