Årets festival 17.08.2019

Så ligger datoen for årets festival fast – sæt kryds i kalenderen allerede nu. Der er også åbnet for tilmelding som frivillig ved festivalen (se link i menuen i venstre side). Det tager kun lige et minut at melde sig til og det er bare så vigtigt for at kunne gennemføre festivalen. Så støt op om det gode initiativ og vær med til at skabe årets fest i Tølløse. Følg med i nyheder om festivalen her på siden eller på facebook.

Billet købes nu i forsalg på www.billetto.dk eller i Superbrugsen i Tølløse.

Ved at købe billet nu støtter du samtidig næste års festival. Selv om frivillige kræfter kan bære festivalen et langt stykke af vejen, kommer vi ingen vegne uden økonomi.  Så støt festivalen, så vi kan sikre, at der også bliver en festival i 2020.

Hele herligheden koster i år kun 60 kroner for voksne.

Festivalen i 2018 var fantastisk og vi bestræber os på at skabe en lige så god dag igen i år. Hvis du lige har lyst til et gensyn, så tryk på linket HER

Vi ses til august.