Nedtællingen er igang….

Nu er der kun små 2 uger tilbage inden årets festival løber af stablen, så det er nu billetterne skal købes. Programmet er lagt, planen er klar, der er sendt besked til vejrguderne og alle de frivillige venter nu kun på at kunne byde alle gæster velkomne den 17/8 i Tølløse til et brag af en fest. Åbningstalen bliver i år holdt af vores helt egen Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, så husk at møde op når festivalen åbner kl. 13.00.

Fuldt musikprogram

Festivalen kan i år byde på et fuldt musikprogram på alle 3 scener og der er virkelig lagt i kakkelovnen til mange musikalske oplevelser. I alt optræder 20 forskellige kunstnere i løbet af de 11 timer som festivalen varer. Alt lige fra unge til mere erfarne lokale musikalske talenter, vil pryde begivenheden med en meget bred palet af genrer. Kort sagt, så er der noget for enhver smag. 

Du kan bl.a. glæde dig til at høre Marius, som i en meget ung alder har udviklet et ganske særligt musikalsk talent. For et par år siden tonede han frem på Tv 2 i Voice-Junior, hvor han kom under Wafandes vinger. I dag står han på egne ben og efter et par år som dedikeret soulsanger, har han slået om i stilen, og har det seneste år intensivt beskæftiget sig med singer/songwriter-genren.

 I den anden ende af skalaen, så at sige, finder vi Simple Twist. Det er første gang de skal optræde på Tølløse Festival og de kommer med et sprængfarligt repertoire af gamle Bob Dylan klassikere. Men med et Twist. Et flot og fabulerende show leveres med finurlige, originale danske omskrivninger og fortolkninger af Bob Dylans sangskat. 

Alle kunsterne glæder sig meget til at optræde på festivalen. Det er herligt at Tølløse og omegn kan byde på så meget forskellig musik, at det kan fylde en hel festival. Se det fulde program her på siden. 

Masser af aktiviteter

Udover musik foregår der er en masse andre aktiviteter på pladsen. Igen i år kommer Brorfelde observatorium og fyrer deres raketshow af. Sine og Frække Rikke kommer og underholder på plænen, Lokalhistorisk arkiv vil være til stede med gode historier og petanque. Tølløse Gymnastikforening og SMUT håndboldklub kommer med sjove aktiviteter for børn. Der vil være en tombola med mange, mange fine præmier fra alle festivalens sponsorer og Sparkassen Sjælland kommer med popcorn og en spændende konkurrence. Festivalen vil meget gerne tilbyde ansigtsmaling til børnene, men der mangler stadig nogle frivillige til den tjans. Så hvis du har lyst til at hjælpe, så meld dig på Tollosefestival@gmail.com hurtigst muligt.

Stadig billetter at købe

Som de foregående år kan der købes billetter til festivalen i Superbrugsen i Tølløse samt på billetto.dk. Følg linket her på siden. Billetterne koster 60 kr. for en voksen. Børn og unge under 18 år, kommer som vanligt gratis ind og skal derfor ikke bruge billet. Festivalen stiller op med telt og hygge den 11/8 og sælger billetter til cykelløbet i Tølløse. Der vil det også være muligt at høre lidt nærmere omkring det at være frivillig samt om musikprogrammet.

Festivalen håber, at rigtig mange vil bakke op om arrangementet og købe billet i forsalg. Festivalen er dybt afhængig af de midler billetsalget indbringer, så støt op om det gode initiativ og køb jeres billet nu. Der er begrænset antal billetter og det vil kun være muligt at købe billet i indgangen i forhold til det udbudte antal. Så hvis du vil være sikker på at komme ind, så køb din billet i forsalg. Som noget nyt i år lukker indgangen for salg af billetter kl. 22.00 og derefter vil det kun være muligt at komme ind med forkøbte billetter.

Fra styregruppens side skal der lyde en kæmpe tak til alle de folk som stiller op for at få stablet dette event på benene. Uden alle jer, ville det slet ikke være muligt. Tusind tak for jer! Festivalen glæder sig til at byde alle gæster velkomne den 17/8, kl. 13.00.