2021 – Praktisk info

Corona

De generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen følges naturligvis..

OBS! For at få adgang til pladsen skal man forevise gyldigt Coronapas. Et gyldigt coronapas er som følger:

Et digitalt coronapas viser dokumentation for, om en borger er vaccineret, er tidligere smittet (immun) eller har et negativt testsvar, der for PCR-test er højst 96 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammelt. Dette kan gøres via Coronapas-appen.

Du skal fremvise ID, hvis du viser pas fra sundhed.dk, bruger et printet coronapas, eller bruger dokumentation fra de private testudbydere af hurtigtest.

Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk og psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test, skal kunne fremvise dokumentation for deres undtagelse. Dokumentationen skal fremvises, hvor der er krav om test eller coronapas (på lige fod med et gyldigt coronapas for vaccination, test eller tidligere smitte).

Parkering

Der vil være mulighed for parkering ved Tølløse station. Følg de afmærkede skilte til festival pladsen. 

Der vil være handikapparkering for enden af Rødtjørnevej. Der vil være parkering forbudt på resten af Rødtjørnevej samt på Dalstrøget. Vi opfordrer til, at man går eller cykler til festivalpladsen. 

Cykel og motorcykelparkering vil være for enden af Rødtjørnevej, til højre foran kolonihaverne. Der vil være opsat skilte.

Der vil kun være adgang til festivalpladsen vil være for enden af Rødtjørnevej, men der vil være fri passage gennem parken af de fleste stier (se kort over pladsen her 2021 – Kort over pladsen).

De opstillede ordensregler skal følges, når man opholder sig på pladsen (kan også ses her Ordensregler). De kan læses her på hjemmesiden og vil være ophængt på pladsen på dagen.

Der kan købes mad og drikke hele dagen på pladsen (se udvalget her 2021 – Mad og drikke). Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke på festivalpladsen. Babymad er dog undtaget.

Vær opmærksom på at der ikke er handicaptoilet på pladsen.