Never2late lukker årets festival..

Tølløses grand-old-men er tilbage på årets festival og skal vanen tro afslutte ballet med et brag! Never2Late har eksisteret i snart 30 år og spillet til et hav af halballer, private fester, offentlige koncerter og senest sørme også en kirkekoncert! Programmet vil som altid være en skøn blanding af danske og udenlandske numre, der i den grad kan samle Tølløse Festivalens publikum til et BRAG af en afslutningsfest ved den store scene. Tølløse Festivalen 2023 bliver desværre også et farvel til Never2Lates keyboardmand gennem 25 år, Henning Broch, der med denne sidste optræden med N2L trækker sig tilbage for at nyde sin ”pensionisttilværelse” i Sønderborg. Kom og tag afsked med ”Orgel-Henning”! Never2Late (”Tølløses ældste (og smukkeste) boyband”) består af: Jimmy “Hr. Hansen” (sang, guitar) Henning “Mr. Broch/Orgel-Henning” Broch (keys, sang) Kim “Toledo” Thiesen (bas, sang) Holger “Wally” Beck (guitar, sang) Per “Den Nye Dreng I Klassen” Jensen (trommer, sang). Husk at billetsalget er sparket i gang, så det er bare om at fingeren ud og købe på https://billetto.dk/…/tollose-festival-2023-billetter…