Sjællands smukkeste og hyggeligste festival

Ja, det var Tølløse Festivalen uden tvivl, da den i perioden 1982 til 1999 hvert år en lørdag i august bød borgere, familier og venner fra Tølløse og omegn på en skøn dag med musik, mad og hygge i parken med de store, gamle bøgetræer bag det smukke Tølløse Slot.

Festivalen var drevet af en gruppe ildsjæle, der ønskede at friholde festivalen fra kommercielle interesserer. Det var derfor salget af øllet i hanerne og grisen på grillen plus en masse frivillige kræfter, der fik festivalen til at løbe rundt. Det var en idealistisk festival skabt med ønsket om en god lokal fest for fællesskabet og sammenholdet i Tølløse.

Vi vil genskabe Sjællands smukkeste festival i den ånd, som festivalen med så stor succes blev drevet.

Læs mere om årets festival på vores Facebook side

Læs mere om festivalens historie her

Hvorfor skal du til Tølløse Festival?
Se Jeppe, Louise, Pia, Jim og Andreas svar på denne cool video

Betaling på festivalen:

Der kan betales med kontanter og MobilePay på festivalen.

Skriv et svar